Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرنگار رویداد‌۲۴ که برای تهیه گزارش از روند واکسیناسیون به یکی از مراکز مربوطه مراجعه کرده بود مورد حمله حراست دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت و دستش شکست.

به گزارش عصرایران و به نوشته سایت رویداد۲۴ ‏، فائزه مومنی، روزنامه‌نگار و فعال در حوزه شهری این پایگاه خبری روز گذشته برای تهیه گزارش از روند واکسیناسیون کرونا به یکی از این مراکز مراجعه کرده بود که مورد حمله حراست این مجموعه قرار گرفته و آسیب دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق در حالی برای این خبرنگار رخ داد که او با رعایت هماهنگی‌های لازم و ارائه کارت خبرنگاری در حال تهیه خبر و مصاحبه با افراد حاضر در این محل بود.

اما هنگام خروج با برخورد حراست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مواجه شده و از او می‌خواهند همه مکالمات ضبط شده را پاک کند که بعد از مقاومت از طرف وی، با برخورد فیزیکی نیروی حراست مواجه شده که منجر به آسیب دیدگی جسمی و شکستگی شده در دست وی می‌شود.

 



بیانیه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران : تعرض و ضرب و شتم خبرنگار محکوم است

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران ضرب و شتم خانم فائزۀ مؤمنی خبرنگار صبح نو را محکوم کرد و آن را «یکی از بدترین تعرض هایی» دانست که « در حین انجام وظیفۀ حرفه‌ای توسط یک مأمور حراست» علیه یک خبرنگار رخ داده و باعث «تشدید عدم امنیت حرفه روزنامه نگاری در ایران» شده است.

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران، این رفتار را قویاً محکوم کرده و اعلام کرده است که مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به سرعت با این رفتار غیرقانونی و خودسرانه‌ عوامل خود برخوردهای قانونی را انجام دهند. همچنین رسماً از خانم مؤمنی عذرخواهی به عمل آورند.

انجمن همچنین از مسئولان قضایی می‌خواهد شکایت خانم فائزۀ مؤمنی و همکاران ما در صبح نو را بدون تبعیض و عادلانه مورد رسیدگی قرار داده تا عبرتی برای متجاوزان به حقوق روزنامه‌نگاران کشور باشد.

بنابر بیانیه انجمن، اقدام این مأمور حراست فقط حمله به یک خبرنگار نیست، بلکه تعرضی است به حریم روزنامه‌نگاری و فعالیت رسانه‌ای کشور. به همین ترتیب مسئولان آن مأمور متعرض و مسئولان قضایی می‌بایست با این مورد چنان رفتار کنند که در خور شأن امنیت این حرفه باشد.

 فائزه مومنی امروز در صفحه اجتماعی‌اش نوشت برای تهیه گزارش از روند واکسیناسیون به یکی از مراکز رفته و بعد از تهیه گزارش و مصاحبه قصد خروج داشته که مامور حراست مرکز صدایش می‌کند و از او می‌خواهد گوشی‌‌اش را بدهد تا صداهای ضبط‌‌شده را پاک کند.

ممانعت فائزه مومنی باعث می‌شود مامور حراست به‌طور فیزیکی وارد عمل شود و انگشت دست خبرنگار را بشکند.

 

بیشتر بخوانید: بیانیه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران : تعرض و ضرب و شتم خبرنگار محکوم است توضیحات معاون دادستان ایلام درباره بازداشت یک خبرنگار محسنیان‌راد: راه نجات رسانه‌ در ایران تبدیل نظارت به مراقبت است/ «رسانه معتبر» نداریم لینک کوتاه: asriran.com/003IBr

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انجمن صنفی روزنامه نگاران تهیه گزارش یک خبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۳۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید

به گزارش جماران؛ یونسکو جایزۀ جهانی آزادی مطبوعات امسال خود را به همۀ روزنامه‌نگاران فلسطینی که جنگ غزه را پوشش می‌‎دهند اهدا کرد.

مائوریسیو ویبل رئیس هیات داوران بین‌المللی متخصصان رسانه یونسکو در این باره گفت: در این دوران تاریکی و ناامیدی، ما می‌خواهیم یک پیام قوی از همبستگی و به رسمیت شناختن آن دسته از روزنامه‌نگاران فلسطینی که در چنین شرایط دراماتیکی این بحران را پوشش می‌دهند، به اشتراک بگذاریم.

ویبل در مراسمی در سانتیاگو، پایتخت شیلی، در آستانه روز جهانی آزادی مطبوعات، افزود: ما به عنوان بشریت، بدهی بزرگی به شجاعت و تعهد آنها به آزادی بیان داریم.

به گفته کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران (CPJ) و فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران (IFJ) بیش از ۱۰۰ روزنامه‌نگار و کارمند رسانه، که اکثریت قریب به اتفاق آن‌ها فلسطینی هستند، در طول هفت ماهه جنگ غزه و در حملات اسرائیل به غزه کشته شده‌اند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • حمایت جایزه پولیتزر از دانشجویان پوشش دهنده اخبار اعتراض‌ها
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • کارزار بین‌المللی در اعتراض به اقدامات دولت ایتالیا علیه یک روزنامه/ سه خبرنگار در خطر صدور حکم نُه سال زندان قرار گرفته‌اند