Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر آمادگی کامل شبکه‌های بهداشتی و درمانی این دانشگاه در استان تهران، گفت: در همه بیمارستان‌ها بخشی ویژه به بیماران کرونا اختصاص پیدا کرده است.

ایاد بهادری منفرد، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره «عدم توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده در مراکز و خانه‌های بهداشت تابعه این دانشگاه در استان تهران»، اظهار داشت: باید وزارت بهداشت ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده را در اختیار ما قرار دهد تا ما آن را در بین شبکه‌های بهداشت تحت پوشش خود قرار دهیم؛ وزارت بهداشت اکنون شروع توزیع این وسایل را در شهرهایی که بیشتر با بیماری کرونا درگیر هستند آغاز کرده و ما منتظر هستیم تا وزارتخانه این وسایل را در اختیار ما قرار داده تا توزیع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه و ارائه خدمات آموزشی به مردم، افزود: آموزش‌های لازم را آغاز کرده‌ایم و به یکسری از مراکز بهداشتی خود را تبدیل به مراکز 24 ساعته کرده‌ایم تا کار غربالگری بیماری‌های تنفسی را انجام دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: اکنون 29 مرکز خود را فعال کرده‌ایم؛ به شکلی که فعالیت 17 مرکز را 24 و 12 مرکز را 16 ساعته کرده‌ایم تا کار غربالگری را انجام دهند؛ ضمن اینکه 18 مرکز دیگر ما که تا ساعت 14 فعالیت می‌کنند، در صورت نیاز به ارائه خدمات، ساعت فعالیت آنها 18 ساعت یا در نهایت 24 ساعته خواهد شد. 

بهادری منفرد از توزیع بروشورهای آموزشی در سطح شبکه‌ها و مراکز بهداشتی - درمانی تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و گفت: اکنون مدیریت شبکه‌های بهداشت تحت پوشش این دانشگاه به صورت شبانه‌روزی آماده و در حال کشیک هستند تا اگر مردم نیاز به خدمات داشتند آنرا ارائه دهند؛ ضمن اینکه به شبکه‌های تحت پوشش اعلام کرده‌ایم تا شماره تلفن‌های خود را برای پاسخگویی به سؤالات مردم اعلام کنند. 

وی با تأکید بر پرهیز مردم از مراجعه به اخبار نادرست در شبکه‌های مجازی یادآور شد: آمادگی داریم تا آزمایشگاه‌هایی که اعلام توانایی برای انجام آزمایش کرونا ویروس را دارند، با آنها همکاری کرده و کیت‌های آموزشی دراختیار آنها قرار دهیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اگر موردی وجود داشته باشد با توجه به تمهیدات لازم اقدام لازم را انجام می‌دهیم؛ ضمن اینکه بحث آموزش خانواده افراد مبتلا نیز مورد توجه قرار دارد.

بهادری منفرد درباره «شایعه وجود بیمار کرونا در ورامین»، خاطر نشان کرد: هیچ نمونه مثبت ابتلا به کرونا در ورامین وجود نداشته است.

وی با تأکید بر رعایت بهداشت فردی و اقدامات پیشگیرانه از سوی مردم، بیان داشت: موضوع نظارت  و کنترل ابتلا به بیماری کرونا در سطح مناق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بسیار مورد توجه قرار دارد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأکید کرد: در مناطقی که احتمال وجود موارد بیشتری داده شود، نظارت و کنترل شدیدتری اعمال می‌شود.

بهادری منفرد یادآور شد: اکنون ستاد هدایت اورژانس 115 کاملا آماده بوده و به محض اینکه  متوجه وجود بیماری شوند، هدایت و ارجاع بیمار به  مراکز درمانی انجام می‌شود؛ ضمن اینکه بیمارستان‌های دیگر تحت پوشش نیز در آمادگی قرار دارند.

وی با بیان اینکه بخشی از بیمارستان‌های تحت پوشش به بیماران کرونا اختصاص پیدا کرده است، تصریح کرد: بیمارستان مسیح دانشوری یکی از بیمارستان‌های مهم کشور در این خصوص است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متذکر شد: در صورت کامل بودن ظرفیت در این بیمارستان، بیماران به بیمارستان‌های دیگر انتقال پیدا می کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا درمان دانشگاه شهید بهشتی استان تهران تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۸۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بهره‌برداری از بیمارستان رازی کوهدشت تا سال ۱۴۰۴ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، بهروز رحیمی، عصر امروز در بازدید از پروژه‌های بهداشتی این شهرستان اظهار داشت: تعیین‌تکلیف پروژه‌های درمانی یکی از اتفاق‌های خوب در کوهدشت است.

او اضافه کرد: دو پروژۀ اصلی درمانی در کوهدشت شامل ستاد شبکه، درمانگاه شماره یک شهری و آزمایشگاه اصلی تا پایان سال 1403 به بهره‌برداری می‌رسد.

112 طرح بهداشتی و درمانی در لرستان افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: مرکز جامع سلامت کوهدشت تا یک ماه آینده تجهیز و افتتاح می‌شود.

رحیمی با اشاره به بیمارستان 250 تختخوابی رازی کوهدشت، بیان کرد: این پروژه جزو پروژه‌های اولویت‌دار برای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان است.

او با بیان اینکه بیمارستان رازی کوهدشت 55درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اعلام کرد: این پروژه که جزو مصوبات سفر رئیس‌جمهور است به 500میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: پروژۀ بیمارستان رازی کوهدشت هم‌اکنون فعال است و تلاش می‌کنیم که این پروژه را تا پایان 1404 به اتمام برسانیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد