Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به برنامه‌های این دانشگاه در جهت توسعه پایدار در سلامت، در عین حال از وجود ۹۶هزار مترمربع پروژه درمانی نیمه کاره در این دانشگاه خبر داد و گفت: با اتمام این پروژه ها ۱۰۰۰ تخت درمانی به مجموعه نظام سلامت کشور اضافه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که با حضور استاندار تهران برگزار شد، با بیان اینکه در استراتژی نوین دانشگاه برای پیشبرد متعهدانه طرحی نو، بحث تغییر سیاق مدیریتی دانشگاه و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم مطرح است، در عین حال، فرایندهای اجرا شده در این زمینه را بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را دارای استغنا و پتانسیل کافی برای درهم شکستن مرزهای دانش و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم دانست و خواستار حمایت علمی و معنوی استانداری در این راستا شد.

زالی در ادامه با اشاره به رشد ۱۰۴ پله‌ای دانشگاه در نظام رتبه بندی وبومتریکس و رشد ۷۴ پله‌ای در نظام رتبه بندی لایدن، یادآور شد: برنامه ریزی برای ارتقای جایگاه دانشگاه و رشد پرشتاب در رتبه بندی‌های بین المللی از اهداف  دانشگاه است و هدف گذاری ما در این راستا دستیابی به رتبه زیر ۱۰۰ جهانی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه به هماهنگی های صورت گرفته درخصوص راه‌اندازی و شروع برنامه توسعه سلامت پایدار در دانشگاه اشاره کرد که به عنوان فوکال پوینت استان تهران و به نوعی اولین مرکز در کشور می تواند برای تحقق اهداف توسعه سلامت پایدار فعالیت کند.

تخصیص بودجه دانشگاه متناسب با حجم ارایه خدمات نیست

وی با ذکر این مطلب که برخی اهداف این برنامه فراتر از اختیارات و ظرفیت‌های دانشگاه است، خواستار کمک و حمایت استانداری تهران در راستای اجرای این برنامه شد.

زالی همچنین با اشاره به گستره وسیع جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه، گفت: ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از ساکنان استان تهران تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی این دانشگاه قرار دارند و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بزرگترین تولید کننده خدمات سلامت در کشور محسوب می‌شود، اما متاسفانه تخصیص اعتبار و بودجه متناسب با حجم ارایه خدمات این دانشگاه نیست.

وی در خصوص ویژگی‌های خدماتی متنوع دانشگاه نظیر داشتن بالاترین جمعیت تحت پوشش کارگری و دانش آموزی در کشور، تنوع موسسات خدماتی و درمانی دولتی و غیر دولتی، کمبودها و محدودیت‌های بهداشتی و درمانی موجود در مناطق شرق و جنوب شرقی تهران، ساماندهی پردیس متمرکز دانشگاه، مطالبات معوقه سازمان‌های بیمه‌گر، مسایل بودجه‌ای و ساماندهی پروژه‌های عمرانی درمانی توضیحاتی بیان کرد.

وجود ۹۶۰۰۰ متر مربع پروژه درمانی نیمه کاره در  دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به محرومیت‌های موجود در استان تهران خواستار حمایت‌های استانداری در راستای ارتقای سلامت استان شد و برخی از مسایل و چالش‌های مناطق تحت پوشش دانشگاه را مطرح کرد.

زالی با اشاره به وجود ۹۶۰۰۰ متر مربع پروژه درمانی نیمه کاره در  دانشگاه، خاطرنشان کرد: با اتمام این پروژه ها ۱۰۰۰ تخت درمانی به مجموعه نظام سلامت کشور اضافه خواهد شد.

تکمیل ۷۶ درصدی پروژه بیمارستان جدید شهدای تجریش

زالی در خاتمه بیمارستان شهدای تجریش را بزرگترین پروژه درمانی پس از انقلاب برشمرد که در استان تهران به بهره‌برداری خواهد رسید و افزود: تاکنون ۷۶ درصد این پروژه با ظرفیت ۵۰۷ تخت و ۶۴۰۰۰ مترمربع انجام شده است و تکمیل و تجهیز این پروژه نیاز به اعتبار دارد که در صورت تامین اعتبار لازم، این بیمارستان می‌تواند به عنوان پروژه بزرگ استانی و از منظری ملی به بهره‌برداری رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۲۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!

آفتاب‌‌نیوز :

انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند؛ و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!